Onlangs afgeleverd: Renault

Hier vind u een overzicht van materieel wat onlangs is afgeleverd
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beheerder
Site Admin
Berichten: 17117
Lid geworden op: ma nov 06, 2006 6:17 pm
Contacteer:

Onlangs afgeleverd: Renault

Bericht door Beheerder » vr feb 09, 2007 8:07 pm

Hier vind u een overzicht van onlangs afgeleverde Renaults

Bij foto's en/of berichten waarvan het copyright niet bij de plaatser ligt, dient ten alle tijde een bron vermeld worden, zonder bron vermelding worden de berichten verwijderd.

Overigens is het wel zo leuk als foto's van nieuwe trucks zowel in dit topic verschijnen, als in het daarvoor bestemde topic.
Dit is het account voor berichten en officiële mededelingen vanuit het team.
Stuur geen E-mails & PMs naar dit account, deze worden niet gelezen. Klik >hier< voor de teamleden


Zelf mooie foto's voor dit topic maar niet zo handig met het borderen en uploaden van foto's? U kunt ook uw foto’s naar ons toesturen, dan plaatsen wij ze op het forum! Klik op deze tekst voor meer informatie!

Niels Bakker
Berichten: 373
Lid geworden op: za jan 06, 2007 6:22 pm
Locatie: Heerhugowaard

Bericht door Niels Bakker » wo aug 29, 2007 2:08 pm

versunie - heerhugowaard nieuwe renault premium

Sven Duistermaat

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Sven Duistermaat » wo jan 30, 2008 12:48 pm

nieuwe renault premium wed.j de bruyn en zn bv lopik ;)

Tolle
Berichten: 3
Lid geworden op: za aug 18, 2007 9:43 am
Locatie: linde

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Tolle » zo feb 24, 2008 11:41 am

Afbeelding

2x Nieuwe premium voor Van Goor Zuidwolde

Albert Jan Slijm
Berichten: 4
Lid geworden op: vr okt 26, 2007 12:43 pm
Locatie: Nieuwe Pekela
Contacteer:

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Albert Jan Slijm » di apr 15, 2008 5:40 pm

3 nieuwe Renault Premium 450 voor van Achteren transport uit Oude Pekela.

Worden net als reeds afgeleverde Renaults.
Afbeelding

+ 3 nieuwe Pacton trailers.
kracht uit het noorden

Sven Duistermaat

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Sven Duistermaat » do okt 23, 2008 10:22 am

Nieuwe Renault Midlum voor Brand Bier zag hem gisteren rijden . BV Kenteken

Mooie auto omtezien.

Gr Sven :8

Niels Bakker
Berichten: 373
Lid geworden op: za jan 06, 2007 6:22 pm
Locatie: Heerhugowaard

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Niels Bakker » do okt 23, 2008 3:55 pm

jij ook al? ik zag er ook al een maar dan met amstel reclame..

Sven Duistermaat

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Sven Duistermaat » do okt 23, 2008 4:20 pm

Of was het toch amstel kan maarzo dezelfde auto zijn ik vond het wel een mooie strakke auto.

binkasanne
Berichten: 1
Lid geworden op: ma sep 14, 2009 1:52 pm

Vredeveld

Bericht door binkasanne » ma sep 14, 2009 4:23 pm

Binnenkort de nieuwe Renault's van Vredeveld- Hoogersmilde op de weg

gerben
Berichten: 235
Lid geworden op: zo nov 19, 2006 10:44 am
Locatie: vinkenbuurt
Contacteer:

Re: Vredeveld

Bericht door gerben » do sep 17, 2009 7:42 pm

binkasanne schreef:Binnenkort de nieuwe Renault's van Vredeveld- Hoogersmilde op de weg

2e hands

Gebruikersavatar
Klaes
Berichten: 20339
Lid geworden op: do dec 10, 2009 12:50 pm
Locatie: Fryslân

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Klaes » ma feb 22, 2010 6:56 pm

Twee Renault midlums voor drankenhandel Winters

Onlangs heeft Drankenhandel Winters Liessel B.V. twee nieuwe Renault Midlum bakwagens in gebruik genomen. Het in het kerkdorp Liessel gevestigde bedrijf voert een breed assortiment horecabenodigdheden: van bieren, wijnen en (fris)dranken tot glaswerk en disposables.

Het vier eenheden tellende wagenpark rekent het Zuidoost Brabantse Peelgebied en Noord-Limburg tot het werkgebied. De twee nieuwe Renaults Midlum die nu worden toegevoegd, zijn geleverd door Renault Trucks dealer Garage Verhaegh uit Deurne.

Voor Drankenhandel Winters Liessel B.V. is 2010 een bijzonder jaar. Onder leiding van de derde generatie, de broers Piet, Hans en Frank Winters, viert het bedrijf zijn honderdjarig bestaan.

Piet Winters: "Onze opa is het bedrijf in 1910 begonnen, destijds werd er nog zelf bier gebrouwen. In 1926 hielden de eigen brouwerijactiviteiten op en werd het agentschap van Bavaria in de regio verworven. Een taak die we 84 jaar later nog steeds vervullen."

"Dat gaat verder dan puur de horeca beleveren met producten uit de brouwerij. Voor Bavaria verzorgen we binnen ons werkgebied het relatiebeheer en doen we zelf aan acquisitie. Daarnaast distribueren we ook andere horecagerelateerde zaken als frisdranken, wijnen, zoetwaren en glaswerk."

"Eigenlijk alles, met uitzondering van diepvriesproducten. In de maanden april tot en met oktober zijn we ook erg actief bij de buitenevenementen. We hebben een arsenaal aan koelcontainers en afzetsystemen in eigen beheer, om dranken zelf koel op de evenementen te kunnen aanleveren.”

Betrouwbare partner
Voor Drankenhandel Winters Liessel B.V, zijn de twee Renault Midlums een eerste echte kennismaking met het merk Renault Trucks. Piet Winters: "Met onze bedrijfswagens zaten we al wel in onderhoud bij Garage Verhaegh, omdat ze vlakbij zitten. In 2009 zijn we om de tafel gaan zitten en daar is de aanschaf van de twee Renault Midlums uit voortgekomen."

Afbeelding

"We hebben van meerdere merken de voors en tegens naast elkaar gelegd en de Renault Midlum kwam daar gunstig uit. Onze keuze is gebaseerd op de prijsstelling en het feit dat Garage Verhaegh een betrouwbare partner is. Verder verwacht ik in ons distributiewerk veel van de Optitronic automatische versnellingsbak."

"We bestrijken een werkgebied van zo’n 40, 50 kilometer waarin we soms 200 meter en soms 5 kilometer tot het volgende adres moeten rijden. We zitten veel in de dorpen en steden met al z’n drempels, rotondes, noem maar op. Een geautomatiseerde versnellingsbak kan voor de chauffeur dan een heel prettig hulpmiddel zijn. Hij wordt er in ieder geval een stuk minder door belast."


Klaar voor milieuzones
Een andere reden om voor de Renault Midlums te kiezen, schuilt in de schone dXi 5-motor. Piet Winters: "Rijden met schoon Euro 5-materieel is erg belangrijk voor ons. In de grote steden zie je dat her en der al milieuzones zijn ingevoerd en het ligt voor de hand dat de kleinere kernen in de toekomst zullen gaan volgen."

"En de meeste horecagelegenheden vind je toch in de centra, aan de pleinen. Daar gebeurt het. Vandaar ook onze sterke overweging om meteen twee nieuwe voertuigen aan te schaffen. Wat voor ons verder van belang is, is het gegeven dat we met de twee nieuwe bakwagens onder de 12 ton totaalgewicht blijven."

"We maken al weinig gebruik van de snelwegen en qua lading hoeven we zelden meer dan 12 ton mee te nemen. Deze Renault Midlums onder de 12 ton zijn voor ons ideaal.”

Bron: Transportonline
Take life the way it is

De ein fan elke reis is it paad werom

Gebruikersavatar
Klaes
Berichten: 20339
Lid geworden op: do dec 10, 2009 12:50 pm
Locatie: Fryslân

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Klaes » vr feb 26, 2010 7:44 pm

Unieke Renault Premium hoogwerker voor Brandweer Deinze

Het brandweerkorps Deinze(Belgie), Oost-Vlaanderen, heeft onlangs een nieuwe, unieke hoogwerker te werk gesteld. Met de nieuwe Bronto hoogwerker op een Renault Premium Distribution 6x2 380 pk onderstel beschikt het korps over een van de hoogste hoogwerkers van de provincie Oost-Vlaanderen.
De nieuwe aanwinst werd geleverd door Renault Trucks concessiehouder Ampe Trucks uit Olsene.Het brandweerkorps Deinze maakt deel uit van de zone ‘Centrum’ en is na het korps van Gent het grootste korps in deze regio.

Naast de bescherming van de ongeveer 44.000 inwoners van de gemeenten Deinze en Zulte, is het korps ook actief op een deel van de autosnelweg E17. Het wagen- en materieelpark van het korps werd onlangs uitgebreid met een Bronto F44RLX hoogwerker op een Renault Premium Distribution 380 pk onderstel.

Serge Vander Ougstraete, dienstchef: "Deze hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 44 meter en vervangt daarmee onze oude hoogtewerker van 25 meter hoog. Dit is zeker een van de hoogste brandweerhoogwerkers die je in de provincie Oost-Vlaanderen zult vinden."

Medische interventie
Vander Ougstraete vertelt verder dat het nieuwe hoogwerkervoertuig in beginsel voor twee hoofddoelen zal worden ingezet. "Ten eerste is er de tussenkomst bij branden waarbij we met de hoogwerker zowel bluswerkzaamheden kunnen uitvoeren als zich nog in het gebouw bevindende personen kunnen evacueren."

"Daarnaast, en dat is een taak die meer en meer voorkomt, kunnen we medische interventie verrichten. Sommige situaties schrijven voor dat de patiënt liggend getransporteerd dient te worden. De laatste jaren is de hoogbouw sterk opgerukt en is het met de conventionele middelen lastig om mensen horizontaal uit hun huis te krijgen."

Service belangrijk
Aan de aanschaf van de Renault Premium met Bronto hoogwerker ging een Europees aanbestedingstraject vooraf. Serge Vander Ougstraete over de wensenlijst: "Het voertuig moet voor ons een vermogen hebben van minstens 250 kW. Ook vragen wij steeds om een automatische versnellingsbak en een kleine draaicirkel."

Afbeelding

We kijken naar de lengte van het chassis en de totale hoogte van het voertuig en vragen om zetels van kunstleer, omdat ons werk niet altijd even proper is. Verder is goed zicht voor ons van belang. Zo schakelt de monitor van de dodehoekcamera automatisch over naar de achteruitrijdcamera als het voertuig in z’n achteruit wordt gezet."

"Verder hadden we onder andere gevraagd om een voertuig met een garage of servicecentrum dicht bij ons in de buurt. Als er iets stukgaat, moeten wij snel weer verder kunnen. Bijvoorbeeld van de hoogwerker hebben we nou eenmaal geen tweede staan. Zeker voor een brandweerdienst is een goede service erg belangrijk."

Bron: Transportonline
Take life the way it is

De ein fan elke reis is it paad werom

Gebruikersavatar
Klaes
Berichten: 20339
Lid geworden op: do dec 10, 2009 12:50 pm
Locatie: Fryslân

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Klaes » do apr 29, 2010 6:23 pm

Renault Trucks levert vrachtwagens voor F1 Sauber team

Vrachtwagens zijn onmisbare en centrale elementen van de logistiek van de Formule 1 en maken tijdens het hele seizoen de aanvoer van personen en materiaal voor de F1-teams op alle circuits van de wereld mogelijk. Renault Trucks versterkt vandaag zijn aanwezigheid op de racebanen door de exclusieve vrachtwagenleverancier te worden voor het F1-team van Peter Sauber via de Zwitserse maatschappij Thomann Nutzfahrzeuge AG die het partnerschap ondertekende.

Tijdens het volledige seizoen verzekeren vier Magnum-trekkers 520 4x2, acht Premium Route-trekkers 460.18 4x2, twee Premium Route-bakwagens 460.26 6x2 en een Midlum 300.12 4x2 de logistiek op de 9 Grote Prijzen van het wereldkampioenschap die in Europa plaatsvinden.

Formule 1 is het toonbeeld van technologie en perfectie op het vlak van autosport en heeft altijd vrachtwagens gebruikt voor het inrichten van haar racebanen en het vervoeren van racewagens en materiaal naar de vier uithoeken van de wereld. Renault Trucks heeft zijn aanwezigheid in deze sport versterkt door via zijn dealer Thomann Nutzfahrzeuge AG de officiële vrachtwagenleverancier te worden van het F1-team van Peter Sauber voor het Europese seizoen van 2010 dat op 9 mei met de Grote Prijs van Spanje begint.

Het partnerschap werd ondertekend door de Zwitserse maatschappij Thomann Nutzfahrzeuge AG en voorziet in de levering van 15 Renault Trucks-vrachtwagens en het gebruik van de Zwitserse maatschappij in de signaletiek van de renstal als 'Official Supplier'. De doelstelling van dit familiebedrijf dat in 1995 werd opgericht, is om 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een dienstverlening aan zijn klanten te leveren. De slogan is 'Flexibiliteit: onze kracht, uw winst'.

Afbeelding

Peter Sauber, de leider van het team, werd verleid door de bedrijfsfilosofie: "In staat zijn om snel en met innovatieve oplossingen te reageren is de basis van Formule 1. Het is ook essentieel om over betrouwbare vrachtwagens van hoge kwaliteit te beschikken. We verwachten ons aan een succesvol partnerschap."

Naast het vertrouwen dat de maatschappijen Thomann Nutzfahrzeuge AG en SAUBER Motorsport AG terecht in de vrachtwagens van Renault Trucks hebben, is de constructeur blij dat hij de wereld van het wegtransport aan autosport kan koppelen en het nut ervan kan bewijzen binnen deze belangrijke categorie.

Bron: Transport online
Take life the way it is

De ein fan elke reis is it paad werom

Gebruikersavatar
Klaes
Berichten: 20339
Lid geworden op: do dec 10, 2009 12:50 pm
Locatie: Fryslân

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Klaes » do mei 20, 2010 3:22 pm

Vier nieuwe Renault trucks voor L. van Gelder

RIDDERKERK - L. van Gelder uit Ridderkerk heeft onlangs vier nieuwe voertuigen van Renault Trucks dealer Doolaard Bedrijfswagens in gebruik genomen. Het groente en fruitbedrijf schafte 2 Renault Masters chassis-cabine, een Renault Premium EURO 5 en een Renault Midlum EURO 5 Optitronic aan. Alle vier de voertuigen zijn uitgerust met een koelbak en Carrier koelmotor.

De keuze voor Renault Trucks was een bewuste en gemakkelijke keuze. "Wij zijn al jaren Renault Trucks klant en hebben inmiddels 26 voertuigen van dit merk in ons park", aldus G. Van Gelder, Algemeen Directeur. "We zijn zeer tevreden en met name over de service van het dealerbedrijf en de kwaliteit van de voertuigen."

L. van Gelder B.V. uit Ridderkerk is van oorsprong een aardappelen, groente en fruitbedrijf en kent een lange historie in deze branche. Het bedrijf is in 50 jaar weliswaar veranderd, toch zijn begrippen als Hollandse nuchterheid, ondernemerszin, durf en werkmentaliteit die het bedrijf al in de beginfase van haar bestaan kenmerkten nog steeds terug te vinden. L. van Gelder B.V. werkt met een eigen kwekerij, waardoor het bedrijf verzekerd is van een constante aanvoer van vers product, en om de flexibiliteit te waarborden, vindt al het transport plaats met eigen vervoer.

Afbeelding

Van het 29 eenheden tellende wagenpark zijn er 26 van het merk Renault Trucks. Van Gelder: "Voorheen waren we klant bij een andere dealer, maar die werden dealer van een ander merk. We hebben dit merk geprobeerd, maar zijn toch weer overgestapt naar Renault Trucks, omdat we niet de service kregen die we van Renault Trucks gewend waren. Deze hebben we terug gevonden bij Doolaard Bedrijfswagens."

Bron: Transport online
Take life the way it is

De ein fan elke reis is it paad werom

Gebruikersavatar
Klaes
Berichten: 20339
Lid geworden op: do dec 10, 2009 12:50 pm
Locatie: Fryslân

Re: Nieuws over nieuwe vrachtwagens bij bedrijven

Bericht door Klaes » wo aug 04, 2010 3:33 pm

Patinter blijft trouw aan de Magnum

Voor de noord Europese vakantieganger op weg naar het zuiden is het een bekend beeld: de geel rode Magnums van het Portugese transportbedrijf Patinter. Onlangs kocht men er weer 175 bij.
In totaal kocht Patinter 234 nieuwe Renault trucks. Daarvan waren er 175 van het type Magnum met 480 pk. De rest waren Renault's Premium Route met 460 pk. Patinter is met 1500 eenheden Portugals grootste transportbedrijf. De Renault Magnum heeft inmiddels een vaste klantengroep. Het aantal geproduceerde Magnums per jaar lag voor de crisis begon op een stabiele 7000 tot 7500 stuks per jaar. Het concept heeft nooit navolging gevonden bij andere truckfabrikanten. Renault introduceerde de Magnum in 1990.

Afbeelding

Bron: TTM.nl
Take life the way it is

De ein fan elke reis is it paad werom

Plaats reactie

Terug naar “Nieuws over nieuwe vrachtwagens & Trailers bij bedrijven”