Bezoekers kunnen foto's mailen!

In dit forumdeel kunt u onze regels nalezen. Ook staat hierin uitgelegd hoe het plaatsen van een foto in z'n werk gaat.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beheerder
Site Admin
Berichten: 17393
Lid geworden op: ma nov 06, 2006 6:17 pm
Contacteer:

Bezoekers kunnen foto's mailen!

Bericht door Beheerder » zo jul 06, 2008 8:53 pm

Het is sinds kort mogelijk dat u als bezoeker een (oude of juist recente) foto naar ons kunt mailen, welke wij dan op TransportFotos.nl zullen plaatsen. :dans:

Natuurlijk waarderen we het als bezoekers lid worden, en zelf hun foto's plaatsen... Op deze manier krijgt u immers zelf alle leuke reacties. Maar als u slechts een enkele foto's heeft van bijvoorbeeld de auto waar u mee begonnen bent, of natuurlijk een foto van uw nieuwste trots, en niet wilt uitvogelen hoe het lid worden en foto's plaatsen allemaal werkt, kunnen wij u deze zorg uit handen nemen!


We hebben echter wel een aantal 'spelregels' opgesteld om het voor iedereen leuk te houden:

- U kunt uw foto's mailen naar: Afbeelding transportfotos@gmail.com

- Vermeldt uw voor- en achternaam in de @mail; deze plaatsen wij onderin de foto's. Uw naam is niet terug te vinden via zoekmachines als Google.

- Geef duidelijk aan in welk topic u de foto geplaatst wil hebben. Er zijn immers genoeg bedrijven met eenzelfde naam, en zeker als de firma kleuren in de tijd zijn verandert is het lastig het juiste topic op te zoeken. Ook kan het natuurlijk zijn dat er nog helemaal geen topic van het betreffende bedrijf is. Firmanaam en vestigingsplaats zijn hiervoor voldoende.

- De foto is door uzelf gemaakt. Niets is zo vervelend om als fotograaf je foto's ergens tegen te komen waar je ze niet zelf geplaatst hebt.

- Wij verkleinen de foto naar 800x600, u hoeft hier dus geen moeite voor te doen. Ook zetten wij de foto's online, en plaatsen uw naam eronder.

- Let erop dat uw @mail-programma de foto's niet automatisch verkleind. Het komt helaas vaak voor dat er foto's worden ingezonden die het formaat van een postzegel hebben.

- Het blijft ons volledig vrij foto's niet te verkleinen, borderen en/of plaatsen wanneer de herkomst (copyright) van de foto niet vast staat, of wanneer de juiste kwaliteit niet word behaald. Een aantal simpele regels hiervoor te stellen zijn:
  • De foto ziet er 'op het oog' goed uit;
  • Het onderwerp of persoon in kwestie beslaat het meeste van de foto;
  • De foto is niet overdreven korrelig, donker, overbelicht, naam is leesbaar etc.
Geheel willekeurig uit alle inzendingen van één week word een foto gekozen voor de facebook pagina van Transportfotos.nl. Wij trachten zoveel mogelijk te wisselen in fotograaf / merk / standpunt. Door de foto('s) naar ons te mailen geef je automatisch toestemming dat wij deze mogen plaatsen op onze facebookpagina, mits anders aangegeven.

Om uw een idee hoe dit eruit ziet staat hieronder een voorbeeld:
Dit is het account voor berichten en officiële mededelingen vanuit het team.
Stuur geen E-mails & PMs naar dit account, deze worden niet gelezen. Klik >hier< voor de teamleden


Zelf mooie foto's voor dit topic maar niet zo handig met het borderen en uploaden van foto's? U kunt ook uw foto’s naar ons toesturen, dan plaatsen wij ze op het forum! Klik op deze tekst voor meer informatie!


Plaats reactie

Terug naar “Informatie en Huisregels / Information and House Rules”